Δωρεάν Μεταφορικά
Για αγορές από 30 & άνω
22730-35101
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Ηλεκτρονικό εμπόριο 2010

10% έκπτωση web
Ηλεκτρονικό εμπόριο 2010

Ηλεκτρονικό εμπόριο 2010

  • Κατασκευαστής:Γκιούρδας Μ.
  • Κωδικός Προϊόντος:7920
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 - 3 ημέρες
  • 85,00€

    76,50€

Αρχές, εξελίξεις, στρατηγική από τη σκοπιά του Manager

Efraim Turban, David King, Jae Lee, Ting - Peng Liang, Deborrah C. Turban
μετάφραση: Γιάννης Β. Σαμαράς

Γκιούρδας Μ., 2010
784 σελ. [Κυκλοφορεί]

Το βιβλίο περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

- Επισκόπηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου -Ηλεκτρονικές Θέσεις Αγορών: Μηχανισμοί, Εργαλεία και Επιπτώσεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.
- Λιανικές Πωλήσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Προϊόντα και Υπηρεσίες - Συμπεριφορά Καταναλωτή, Μάρκετινγκ στο Internet και Διαφήμιση.
- Ηλεκτρονικό Εμπόριο Επιχειρήσεων με Επιχειρήσεις, Β2Β -Αλυσίδες Ηλεκτρονικών Προμηθειών, Συνεργατικό Εμπόριο και Εταιρικές Ηλεκτρονικές Πύλες.
- Καινοτόμα Συστήματα ΗΕ: Από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Ηλεκτρονική Εκμάθηση και σε ΗΕ Καταναλωτή με Καταναλωτή - Κινητή Υπολογιστική και Εμπόριο και Διεισδυτική Υπολογιστική - Το Περιβάλλον Web 2.0 και τα Κοινωνικά Δίκτυα.
- Απάτες στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Εμπορίου -Συστήματα Ηλεκτρονικών Πληρωμών - Εκπλήρωση Παραγγελιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Άλλες Υπηρεσίες Υποστήριξης.
- Στρατηγική Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Διεθνές ΗΕ - Οικονομικά Στοιχεία και Αιτιολόγηση του ΗΕ - Έναρξη μιας Επιτυχημένης Ηλεκτρονικής Επιχείρησης και Έργων ΗΕ - Νομικές, Ηθικές Επιπτώσεις του ΗΕ και Ζητήματα Συμμόρφωσης.

ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΕΙ

Ηλεκτρονικό εμπόριο 2010