Δωρεάν Μεταφορικά
Για αγορές από 30 & άνω
22730-35101
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δήλωση Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR),979/2016/ΕΕ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των μεταξύ μας συναλλαγών είναι η γνωστοποίηση από μέρους σας, κάποιων προσωπικών σας στοιχείων τα οποία αναγράφονται στη φόρμα εγγραφής και εναλλακτικά στην φόρμα εισαγωγής στοιχείων για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας σας.

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στην περίπτωση  προαιρετικής λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (newsletter) με ενημερωτικά μηνύματα για τυχόν προσφορές και εκπτώσεις δύναται να καταστούν ανενεργά, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, δίχως να μας αιτιολογήσετε την απόφασή σας.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας Παράσχος και Αριστείδης Παπαγεωργίου Ο.Ε. οι και διαχειριστές του www.samosbooks.gr. H εταιρεία μας δεν αποκαλύπτει, δεν δημοσιοποιεί, δεν πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά αυτά στοιχεία.

Με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρείας μας, για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρονται) για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών της μάρκας και των προϊόντων, Google, Facebook, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων, συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί υπηρεσίες από Google, Facebook, Skroutz, οι οποίες ενδέχεται να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους.

Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τo www.samosbooks.gr για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει.Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων στοιχείων στη βάση δεδομένων.Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων.Δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.(Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα,Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628).