Δωρεάν Μεταφορικά
Για αγορές από 30 & άνω
22730-35101
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Αποστολή προϊόντων

Οι αποστολές που πραγματοποιούμε διακινούνται με courier.

Εάν το βάρος της αποστολής είναι πολύ μεγάλο, θα σας στείλουμε τα προϊόντα,κατόπιν συνεννοήσεως, ή  με το ταχυδρομείο ή με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος του ταχυδρομείου είναι δικό μας. Για το κόστος της μεταφορικής, που καθορίζεται ανάλογα με το βάρος του δέματος, θα σας ενημερώσουμε. Προϋπόθεση για την αποστολή ογκώδους η πολλαπλών δεμάτων  είναι η κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Οι αποστολές  εντός Σάμου συνήθως παραδίνονται άμεσα από εμάς τους ίδιους. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει ούτε κόστος μεταφοράς ούτε κόστος αντικαταβολής, είναι  όλα δωρεάν !!!

Χρόνος παράδοσης

Εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι διαθέσιμα τα παραλαμβάνετε σε 1-3 εργάσιμες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Ο χρόνος αποστολής-παράδοσης είναι εκτιμώμενος, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός χρονοδιαγράμματος, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων όπου αργίες, κακοκαιρίες και άλλοι απρόβλεπτοι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις.Για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.Εάν το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο τότε σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής  του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή του προϊόντος είναι η τηλεφωνική επιβεβαίωση του πελάτη μας.
Στην περίπτωση που δεν μπορούμε να σας βρούμε στο τηλέφωνο η παραγγελία σας δεν αποστέλλεται μέχρι να γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Το Samosbooks.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

 Πώς θα εντοπίσω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;

Mε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα λάβεις email που θα αναγράφει την εταιρεία μεταφορών που θα παραδώσει την παραγγελία σου και τον Αριθμό Αποστολής (Voucher).

 Μπορείς να εντοπίσεις σε ποιο στάδιο παράδοσης βρίσκεται το δέμα σου χρησιμοποιώντας τον Αριθμό Αποστολής (Voucher).

Αν η παραγγελία σου έχει παραδοθεί στην Γενική Ταχυδρομική πατάς στην Αναζήτηση Αποστολής.

Αν η παραγγελία σου έχει παραδοθεί στις ταχυμεταφορές του ταχυδρομίου πατάς στο ΕΛΤΑ Courier.